All for Joomla All for Webmasters
Фотоконконкурс „Моите Родопи”
Покажи ни със снимка, фоторазказ или видеоклип  как се забавляваш и разпускаш в Родопите. 
Ако си на почивка в България, и си избрал Родопите за почивка, то може да участваш  във фотоконкурса”Моите Родопи”. Предпочиташ да отидеш на фестивал? Или в закътано селце, сред пълна тишина и спокойствие? А може би си фен на ските, колелетата, преходите и лодките?
Ела в конкурса „Моите Родопи“, организиран от "Косовските къщи" и покажи как ти разбираш забавлението тук! Снимай всичко яко и готино което обичаш да правиш във фотография, фоторазказ или видеоклип! Изпрати го на:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
до 30 септември 2016 г. и спечели някоя от нашите специални награди!
Условия за участие
1.Изпрати своята снимка, фоторазказ или видеоклип на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 30 септември 2016 г., заедно с имена, възраст, населено място и данни за контакт – телефон, електронна поща и адрес за кореспонденция. Добави до 150 думи описателен текст, като задължително посочиш къде и кога е направена фотографията/те или видеоклипа.
2.Необходимо е изпращаните материали да са с добро качество и резолюция и да отговарят на заданието на конкурса „Моите Родопи“.
3.В конкурса могат да участват всички лица от страната и чужбина.
4.Всеки може да изпрати неограничен брой фотографии, фоторазкази и видеоклипове за участие в конкурса.
5.Участниците в конкурса предоставят само свои авторски произведения или произведения, за ползването на които имат изрично разрешение от авторите им. Участниците носят пълната отговорност при нарушаване на авторските права на ползваните от тях произведения.
6.Снимките, фоторазказите и видеоклиповете, изпратени за конкурса, заедно с описанието към тях, ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата „Косовските къщи“, заедно с двете имена и населеното място на участниците. „Косовските къщи“ може да не публикува неподходящи за целите на конкурса произведения или произведения с лошо качество.
7.Комплекс „Косовските къщи“ си запазва правото да използва участващите произведения в печатни и електронни публикации, свързани с конкурса „Моите Родопи“.
Срокове
Произведения за конкурса „Моите Родопи“ могат да бъдат изпращани между 4 юли и 30 септември 2016 г. Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 17 октомври 2016 г.
Награди
Победителят в конкурса ще получи ваучер за уикенд за двама (две нощувки със закуски) и вечеря в комплекс „Косовските къщи“. Класиралият се на второ място ще получи ваучер за 1 нощувка за двама (плюс закуска), а произведението, определено за третото място ще донесе на своя автор бутилка вино „Косовските къщи“ и домашно сладко. Наградните ваучери са със срок на валидност 1 година и важат само при предварително направена резервация и заявка за използването им. Ваучерите не могат да бъдат преотстъпвани на други лица.
Избор на победители
Екипът на „Косовските къщи“ ще разгледа всички произведения, изпратени за участие в конкурса и ще определи най-добрите от тях, които представят най-добре идеята на конкурса, носят най-голяма естетическа наслада, удовлетворение и добра идея.
Екипът на „Косовските къщи“ пожелава успех на всички участници!
 
(PRстатия)
Прочетено 1385 пъти Последна промяна от Неделя, 10 Юли 2016 06:33
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…