All for Joomla All for Webmasters
„Локомат за България” в центъра на вниманието и на 59-ия конгрес на австрийското офталмологично дружество
Д-р Анелия Хохвартер ще представи отново дарителската кампания пред 800 лекари в Шладминг.
Известният ски курорт и миньорски град Шладминг в Щирия, Австрия ще бъде домакин на 59-и конгрес на австрийското офталмологично дружество. Форумът ще продължи от 9-и до 11-и май 2018 г. и в него ще участват над 800 водещи офталмолози от немскоговорящата част на Европа. 
И тази година д-р Анелия Хохвартер ще представи своя проект „Локомат за България”, както и романът си „Пътуване"("Eine Reise ins Land der Sonne"), научи сайтът Sanus et Salvus. Специално за гостите ще бъдат доставен част от тиража на  немски език и на английски език. Отделно, на регистрацията ще бъде поставена и дарителска кутия в полза на кампанията.
 
Миналата година книгата на д-р Хохвартер предизвика фурор на 58-ия конгрес, като най-много закупени книги бяха от фирма” Андре”.
Междувременно, д-р Анелия Хохвартер  бе избрана за председател на комисията за интернационална офталмология, която отговаря както за лекарските мисии и взаимоотношения с развиващите се страни за обучение на медицински персонал, така и международните контакти на дружеството с офталмолози от цял свят. .
Локомат е медицински робот, който помага в лечението и рехабилитацията на пациенти  с пълна или частична загуба на двигателните функции. Целта е рехабилитацията с медицинския робот да струва безплатно на пациентите в България.
 
Прочетено 2166 пъти Последна промяна от Четвъртък, 10 Май 2018 08:07
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…