All for Joomla All for Webmasters
Първа Европейска конференция по астрология
Организатори на събитието са Българската и Австрийската астрологични школи.
За първи път в Европа ще се проведе Общоевропейска конференция по астрология. Тя ще се състои от 8 до 11 ноември 2019 г. във Варна и е под наслов „От еволюцията на Древната астрология към Висшата съвременна астрология”. 
 
Целта на конференцията е да създаде научна среда за всички сериозни изследователи на най-древната наука - Астрологията, като мотото на конференцията е: Европейските астрологични школи и традиции работят заедно за бъдещето на звездната наука. Това съобщи известният български астролог Филип Филипов.
 
Организатори на конференцията са: Българската и Австрийската астрологични школи с техните най-видни представители-  Филип Филипов, Бригите Щробеле, Волфганг Томзиц. Участие ще вземат още астрологични школи от Италия, Франция, Швейцария, Турция, Португалия, Англия, България. 
 
Конференцията е подходяща за неспециалисти в областта на астрологията. Място на провеждане - Фестивален и конгресен център - Варна
Официалните езици на конференцията ще са български, немски, английски, френски. Ще има осигурен превод на български и английски. 
 
Кой кой е в астрологията днес? 
 
Бригите Щробеле е президент на най-старата в Европа организация, която работи във Виена, Австрия. 
 
Волфганг Томзиц е изтъкнат виенски астролог със специални знания в областта на античната и класическата астрология. 
 
Лусия Белиция е италиански филолог и учен по история на Античната астрология. 
 
Дитер Кох е експерт по древни езици (латински, гръцки, санскритски, акадски, шумерски) със специален акцент върху астралната митология и археоастрономия. Той работи като софтуерен разработчик в astro.com и програмира Swiss Ephemeris, същността на много астрологични софтуерни програми. 
 
Бригите Хубер защитава магистърска дисертация в областта на астрологията и психологията в елитен Австрийски университет. 
 
Йонер Дьошер е астролог от Турция, който превежда неиздавани арабски и османски книги по астрология. 
 
Денис Лаборие е френски астролог с университетски астрологични лекции с теологична теза за „астрологията и теологията в работата на Пиер д'Айли“. Тази теза вече е официален курс в Доминиканския университет. 
 
Д-р Робърт Пауъл, е известен като един от водещите световни експерти по историята на зодиака и като пионер в областта на херметичната астрология. Неговата докторска дисертация, публикувана под заглавието "История на зодиака", показва, че вавилонският сидеричен зодиак е зодиакът, използван от древните астролози. 
 
Хелена Авелар е астроложка, която в момента работи върху своята докторска дисертация. 
 
Филип Филипов е астролог, физик с магистърска степен по философия на съзнанието, който става известен с точните си глобални прогнози за редица събития по света, направени в национален телевизиония ефир, създател на иновативен софтуер за 3D астрология. 
 
Румен Колев е световно известен астролог, превеждащ и издаващ неиздавани астрологични книги, работил е върху превода на най-старата книга по астрология - Шумерския Астролаб, разработил е уникалния софтуер Плацидус за антична астрология, примарни дирекции и триизмерни хороскопи. 
 
Димитър Кожухаров е астролог, който работи изследователски в областта на традиционната астрология и нейните прогностични техники. 
 
Адриана Вотей е магистър астролог, историк и преподавател с 30 годишна практика, специалист в мунданната астрология, доказала прецизността на своите прогнози в медийните среди. 
 
Кирил Стойчев е астролог и преподавател с многогодишна практика, работещ за обучението на младите хора в България.
 
Повече за конференцията /информация, записване1 програма/ ТУК
 

Прочетено 735 пъти Последна промяна от Понеделник, 09 Септември 2019 08:42
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…