All for Joomla All for Webmasters
Любов във Риби
Астропрогнозата е на Руслан Борисов- Азарей. 
Състрадателни и деликатни ще бъдете през следващите дни. Навсякъде хора и животни имат нужда именно от тази подкрепа. 
 
Сантименталност, артистичност, преданост и саможертва. Готови сте на всичко, за да направите щастлив любимия човек! Идеализирате любимите си и търсите хармония с тях. Същевременно се питате, дали е разумно! Вие ще сте признателни дори на една малка усмивка или нежен поглед. Сега ще намерите точния начин как да изразите своята любов. 
 
Симпатията и разбирането ви ще имат емоционална окраска, което ще ви издигне на едно по-духовно и нравствено ниво. Проявявате доброта към тези, които се нуждаят. Имате усещане за способност да виждате красотата край себе си. Засилва се фантазията и интуитивното усещане за хармония в природата. 
 
 Периодът е благоприятен за дейности, свързани с изкуство, музика, развлечения, а също и за лекуване. Удачно е за по-срамежливите да преодолеят свои притеснения. 
 
Обществената ви активност може да бъде свързана с места за уединение и усамотяване. В много случаи е възможно да реализирате тайни романтични приключения. Все пак пазете своя имидж. 
 
Азарей – Консултант Астролог
+ 359 898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov

 

Прочетено 352 пъти Последна промяна от Четвъртък, 30 Януари 2020 10:25
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…