All for Joomla All for Webmasters
Стартъп компании и инвеститори се срещат във Виена

Виенският фестивал за стартъпи и инвеститори, който е най-големият по рода си в Централна Европа,

 

ще се проведе от 27 май до 3 юни 2022 г. В него са включени повече от 60 събития с участници от над 40 страни.

Осемдневната програма на фестивала ViennaUP'22 ще привлече предимно международни, но и австрийски стартъпи, организации, инвеститори и визионери.

 

В рамките на форума участниците ще имат възможност да се запознаят с иновативния дух в австрийската столица и да получат полезна информация от експерти за предимствата на Виена като бизнес локация, съобщава Ойроком-ПР, част от мрежата за международни връзки на Община Виена.

 

Сред акцентите на различните конференции и семинарите са иновациите, технологиите в интелигентните градове, творческите индустрии, околната среда и науките за живота. Организаторите са подготвили полезна информация за екосистемата на виенските стартъп компании и за възможностите за финансиране на проекти чрез публично-частни партньорства, което превръща града в атрактивен стартъп център.

 

По време на фестивала своя опит в областта на иновациите и новите технологии ще споделят представители на международни фирми и на някои от най-успешните стартъп компании на Виена. Конференцията "Lead Today – Shape Tomorrow" е посветена на ролята на жените-предприемачи. В събитието ще се включат над 2500 участници. 

 

Форумът се провежда на различни места във Виена, като всички събития са достъпни и онлайн. Централата на форума ViennaUP Homebase се намира на емблематичния виенски площад Карлсплац.

 

В четири виенски кафенета има обособени зони за срещи на участниците. Там те могат не само да установят полезни контакти с участници от различни страни, но и да се потопят в традиционната атмосфера на австрийската столица.

 

Цялата информация, както и програмата на събитието можете да намерите тук: www.viennaup.com

 

  .
 
 
 

 

Прочетено 85 пъти Последна промяна от Четвъртък, 19 Май 2022 11:45
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…