All for Joomla All for Webmasters
Заедно за първия коткодом в Балчик!

Кампанията стартира на 10.05.2022. 


Ние от сдружение „Малките големи“ сме малък екип от доброволци, който обожава животните и отделя цялото си свободно време, да се грижи за бездомничетата в Балчик. Често откликваме на сигнали за бедстващи котки из цялата страна. 

 

Подслоняваме животните в домашни условия, но бройката им става все по-непосилна, особено поради факта, че Балчик стана убежище и на много украински бежанци, които имат нужда от нашата помощ за домашните си любимци. 

 

Община Балчик подпомогна дейността ни и ни предостави малка сграда, но оттук с наши средства трябва да превърнем голите тухлени стени в уютен подслон за пухкави бездомничета. 

 

Освен че ще е първото такова пространство в необластен град, приютът ще ни помогне да спасим много повече котки от улицата, където те ежедневно стават жертва на автомобилния трафик, на инфекции, болести и недобронамерени граждани. 

 

Сградата ще служи и за временен подслон на подлежащи на кастрация котки, което е ключова част от борбата със свръхпопулцията на бездомните животни. 

 

Без вашата помощ повечето от тях биха останали на улицата, където животът им няма да е по-дълъг от година-две…От наша страна, ние обещаваме да изградим един истински морски пристан за пухкавите котенца на града! 

 

Целта

Вашата помощ ни е нужна, за да съберем 10 000 лв. и да ремонтираме сградата ни, което включва: 

 

 - Да измажем и изолираме нашия коткодом, така че да е уютен, сух и топъл за животинките, особено през студените месеци. В галерията може да видите сегашното му състояние. 

 

 - Да купим нужните мебели, катерушки, котешки тоалетни, драскалки и легълца – животинките ще бъдат в максимално близки до домашните условия, без клетки и ограждания. В галерията може да видите как до момента се грижим за спасените от нас животинки. 

 

Да обособим отделни помещения за: новопостъпили и карантинирани котки; за малки котенца и майки; за хронично болни котки на специфична терапия; за болни и нуждаещи се от спешно лечение. 

 

 -Да заредим достатъчно храна, обезпаразитяващи, медикаменти, почистващи препарати и тоалетни принадлежности за животните 

 

 -Да поставим мрежа тип „птичарник“ на двора, така че котенцата да могат да излизат и на слънце без риск да избягат. 

 

 -Да закупим дървени къщички за животни за двора на сградата! 

 

Можете да подкрепите кампанията „Заедно за първия коткодом в Балчик!“ и в Platformata.bg. 

 

Да помогнеш е лесно!

Помощта дебне отвсякъде! 

 

Заедно за първия коткодом в Балчик!

401 лв. дарени, 9 599 лв. остават 

 

Можете да помогнете по следните начини:
-Чрез дарение по банков път до:
сдружение "Малките големи", IBAN: BG75STSA93000027575937

-Чрез Revolut: на тел. номер 0884161333
-Чрез PayPal: paypal.me/MalkiteGolemi 

 

- може и да закупите нещо благотворително от нашия онлайн базар: https://fluffypawsofbulgaria.groovekart.com/

- със СМС на номер 17 777 с текст DMS KOTE с латински букви!
Нека заедно изградим първия коткодом в Балчик!

  .
 
 
 

 

Прочетено 75 пъти Последна промяна от Неделя, 22 Май 2022 14:02
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…