All for Joomla All for Webmasters
Светът на Хари Потър оживява във Виена
"Хари Потър: Изложбата" представя магическия свят на легендарната поредица с помощта на завладяващ дизайн.
 
Събитието ще отпразнува своята европейска премиера във Виена на 16 декември 2022 г. Известни сцени и герои оживяват, а посетителите могат да се докоснат до оригиналните костюми и реквизит от филмите. 
 
Светът на магьосниците е детската мечта на много хора по целия свят и поради тази причина Warner Bros.Themed Entertainment заедно с Imagine Exhibitions und EMC Presents предлагат на феновете на Хари Потър едно вълшебно пътешествие.
 
В годините, откакто Хари Потър беше отвлечен от гара Кингс Крос, перон Девет и три четвърти, точно в единадесет часа, неговите невероятни приключения оставиха уникален и траен отпечатък в поп културата. 
 
Професор Дъмбълдор, Дебелата дама, Хари, Рон и Хърмаяни, а така също и другите членове на магьосническото семейство Уизли оживяват в мащабната пътуваща експозиция "Хари Потър: Изложбата", която може да се види от 16 декември 2022 г. във Виена. В нейната основа са известните романи на Джоан Роулинг и осемте филма, базирани на тях, пиесата "Хари Потър и прокълнатото дете" и първите две части на филмите "Фантастичните животни". 
 
Емблематични персонажи, сцени и магически същества оживяват с помощта на завладяващ дизайн и модерни технологии. Посетителите могат също да се полюбуват на оригинален реквизит и костюми, да приготвят отвари или да поиграят на куидич, играта на магьосници на летящи метли.
 
Пътешествието започва именно от гара Кингс Крос, перон Девет и три четвърти, а след това следват изненадите. Освен това феновете ще могат да си купят лицензирани продукти, вдъхновени от филмите за Хари Потър, както и ексклузивни поръчкови артикули, които не се предлагат в нито един друг магьоснически свят, разказва Ойроком-ПР, част от мрежата за международни връзки на Община Виена. 
 
Световната премиера на "Хари Потър: Изложбата" през миналия февруари в Института Франклин във Филаделфия, САЩ, беше посетена от стотици хиляди фенове, което я превърна в една от най-посещаваните изложби в историята на музея.
 
Изложбата във Виена е първата в Европа и ще бъде отворена до 19 март 2023 г., след което ще продължи да обикаля света и ще посети градове в Латинска Америка, Азия и Европа.
 
 
Прочетено 165 пъти Последна промяна от Понеделник, 12 Декември 2022 14:09
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…