All for Joomla All for Webmasters
Булка се отказа от сватбени букети заради „Локомат за България”
С 1000 лв.младо семейство от Виена подкрепи каузата на д-р Анелия Хохвартер.
Мария Тодорова и Стефан Райчев от Виена застанаха зад дарителската кампания „Локомат за България”. 
 
Младоженците подкрепиха каузата на д-р Анелия Хохвартер с мил жест. Булката се отказа от сватбени букети, а средствата за тях гостите оставиха в специална касичка. Цялата сума от 1000 лв. бе дарена веднага за закупуване на медицинския робот, който трябва да има България и българските пациенти.
 
Мария и Стефан вдигнаха сватба в Пловдив на 29-и юни 2019 година.
 
„Цветята щяха да ни радват един ден и бързо да увехнат, а сега първо ние, а после и нашите гости сме радостни, че сме допринесли за една смислена кауза”, отбелязват Мария и Стефан. Гостите, впрочем, не знаели точно за каква благотворителност ще бъдат използвани събраните средства, но щастливите младоженци предстои да ги информират лично.
 
Стефан Райчев има малък бизнес с туристически рикши във Виена. Прекрасната му половинка Мария пък е студентка по международно развитие във Виенския университет, последна година. 
 
Това не е първия път, с който Стефан и Мария подкрепят каузата на д-р Анлия Хохвартер. Преди време Стефан участвал в събитие, организирано за българската общност  във Виена и возел участници с рикша. Средствата, събрани в рамките на деня също били дарени за закупуване на Локомата.
 
Кампанията „Локомат за България” продължава:
 
Дарителска сметка: Анелия Петрова Хохвартер „Локомат за България"
IBAN: BG60 UNCR 7000 1522 7289 49 (в Евро)
IBAN: BG65 UNCR 7000 1522 7289 56 (в лева)
BIC (SWIFT): UNCRBGSF

Прочетено 1261 пъти Последна промяна от Събота, 28 Март 2020 21:39
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…