All for Joomla All for Webmasters
За 14 –и път винарски тур във Виена
Събитието е на 3 и 4 октомври 2020 г
 
Едно невероятно винено пътешествие ви очаква за 14 пореден път, ако изберете някои от 4 маршрута из виенските лозя. Ще се потопите в чудна атмосфера на глъчка, благодарност към реколтата, много младо вино, хойригета и задушевни трапези. 
 
По който и четирите маршрута да тръгнете, няма да съжалявате: 
 
От 16 квартал започва 4.5 км. пътешествие през Отакринг
 
От 19 квартал минава 10.8 км. път от Нойщифт ам Валде до Нусдорф
 
 В 21 квартал ви очаква 9.6 км. пътека от Щреберсдорф до Щамерсдорф.
 
23 квартал на Виена предлага 4.6 км. преживяване през Мауер
 
В условия на ковид вируса, трябва да се избягва струпване на повече хора. По-важното е, че ще сте на открито, на чист и свеж въздух, под синьо небе.
 
Отделно организаторите на събитието обещават, че и през двата почивни дни, когато то ще се проведе ще има достатъчно табели и маркировка, която да напомня за спазване на физическа дистанция и предпазните мерки срещу COVID-19. 
 
При закупуване на различни сандвичета, бял или червен щурм, гроздов сок или бъзов сироп ще бъде задължително носенето на маски (MNS). Докато чакате на опашка –също.
 
На различните станции и WC ще има дезинфектанти. 
 
По различните маршрути и спирки пред хойригета ще са осигурени достатъчно масички, столове и шезлонги, които периодично ще бъдат почиствани и дезинфекцирани. 
 
Изба „Кобенцл” и новата винарна "Genuss am Cobenzl" (Ecke Höhenstraße/Oberer Reisenbergweg) се очаква да бъдат едни от най-посетените места. Имайте предвид, че капацитетът им е до 100 места. 
 
За събитието можете да си изтеглите App за iOS ТУК и за Android ТУК:
 
.

Прочетено 316 пъти Последна промяна от Петък, 25 Септември 2020 08:33
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…