All for Joomla All for Webmasters
AKH-Виена с нова детска и юношеска психиатрия
Инвестицията е за близо 31 млн.евро. 
 
AKH-Виена вече има нова  Клиника по  детска и юношеска психиатрия, която е в района на университетската болница. Преместването се осъществява на етапи.
 
На пълни обороти приемът на пациенти започва от 19 октомври 2020 г. Сега за лечение са на разположение 40 легла: 30 за лежащо болни и 10 за дневен престой.
 
Клиниката е практично обзаведена като болничният дизайн отговоря на най-съвременните изисквания, стаите са с 1, максимум  2 легла, а болничните стаи и коридорите са изпъстрени с много рисунки. 
 
Инвестицията е за близо 31 млн. евро. Преди години детската и юношеската психиатрия бяха обект на критики: малко персонал и малко легла. Имаше периоди, когато деца бяха настанявани за лечение заедно с възрастни. 
 
Стъпките, които лечебниците на община Виена правят е за осигуряване на най-модерна детска психиатрична грижа.
 
Нова амбулатория отвори врати в Хийтцинг през февруари 2020 г. Най-малко 800 деца се очаква да бъдат  прегледани тук до края на 2021 г.
 
Работи и се по това да се създадат специални стаи за по-дълъг престой  в болница. Клиника Флоридсдорф разполага с 30 легла за лечение на деца и възрастни в областта на психиатрията.
 
Планирано е клиника Фаворитен в следващите години да се разшири с още 40 легла. 
.

Прочетено 482 пъти Последна промяна от Сряда, 07 Октомври 2020 20:10
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…