All for Joomla All for Webmasters
Брошура с информация по австрийско трудово-осигурително и данъчно право вече и на български език!
Преводач е правният съветник във Виена Милена Панева. 
Брошурата с информация по австрийско трудово-осигурително и данъчно право вече се предлага и на български език! Тя е озаглавена  "Какво непременно трябва да знаете" и съдържа в резюме най-важното за трудово- осигурителното и финасово право в алпийската република.
Брошурата може да изтеглите онлайн от сайта на Австрийските профсъюзи (ÖGB.):
или да се вземе от офиса на ÖGB.
Преводач е правният съветник във Виена към австрийската федерация на синдикатите Милена Панева, която осъществява и безплатни консултации по трудово и осигурително право на български език  за нашите сънародници.  
Магистър Милена Панева във Виена ще продължи да консултира до април 2019 г.
Проектът се осъществява с подкрепата на австрийското Министерство на труда, социалните въпроси и защита на потребителите. 
Българските граждани в Австрия ще продължат  да разчитат на правните съвети от маг.Милена Панева, която е на тяхно разположение всеки ден  от понеделник до петък в сградата на ÖGB.
 За контакти Маг. Милена Панева, правен съветник :  Johann-Böhm-Platz 1, 1020 Wien,  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., +43 1 534 44 39110, 
 +43 664 6145063, www.oegb.at, 
Прочетено 2024 пъти Последна промяна от Вторник, 05 Февруари 2019 21:28
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…