All for Joomla All for Webmasters
Бедствието в Каравелово - Апел за помощ

Уважаеми сънародници и приятели на село Каравелово - община Карлово от страната и чужбина, обръщаме се към Вас с апел за помощ.


Молим всички, които желаят да подкрепят с парични средства пострадалите и възстановяването на разрушенията в село Каравелово, вследствие водния апокалипсис, да направят това по следната банкова сметка:

IBAN: BG81FINV91508416025382
BIC FINVBGSF
ПИБ АД-КЛОН КАРЛОВО,УЛ.ГЕНЕРАЛ КАРЦОВ 6

Молим Ви ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да запишете като ОСНОВАНИЕ на ПРЕВОДА: село КАРАВЕЛОВО.
Код за вид плащане: Дарения, помощи и други безвъзмездно получени суми от страната:
445100
Титуляр: Община Карлово 

 

Имаме уверението на администрацията в община Карлово, че ще бъде предоставена пълна прозрачност на постъпилите средства за село Каравелово. 

 

Ние - жителите на село Каравелово Ви молим при направата на превод с ОСНОВАНИЕ село КАРАВЕЛОВО да оставите своя публикация - тук в нарочната група, направена за целта, за да можем да засечем постъпленията и съответно гарантираме максималната прозрачност на Вашите дарения. 

 

Ние - Каравеловци, гарантираме, че Вашата помощ ще бъде целево насочена към най-пострадалите наши съселяни, които следва да възстановят своите домове и унищожена покъщнина.
Благодарим на всички, които ни подкрепят в този труден за нас момент.
Надяваме се, че всички други населени места, които пострадаха от това бедствие, ще бъдат също подкрепени и ще могат бързо да се възстановят. 

 

Благодарим на всички доброволци от цялата страна, които ни носят вода, подкрепят ни емоционално и ни съдействат със своята физическа сила и техника при разчистването на домовете и обществените пространства. 

 

Горещо се надяваме никъде да не се случват подобни бедствия. 

 

Гарантираме, че ще се борим, за да излезе наяве истината, кое доведе до свличането на тонове дървен материал върху село Каравелово.
Благодарим на всички за вниманието и съпричастността!

 

Актуална информация може да получите на Фейсбук страницата Бедствието в Каравелово - Апел за помощ


 
 
Прочетено 347 пъти Последна промяна от Вторник, 06 Септември 2022 14:44
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…