All for Joomla All for Webmasters
Проходът –сред най-добрите криминални сериали
Филмовата поредица е германско- австрийска копродукция.
"Проходът" (der Pass) е криминален сериал, който си струва да гледате.
 
Филмовата поредица е направена изключително увлекателно, многопластово, с вълнуващ сюжет, много съспенс и невероятна актьорска игра. В главната роля на инспектор Винтер  ще видите много популярният и обичан австрийски актьор Николас Офчарек, а в ролята на инспектор Ели Щокър- германската актриса Джулия Йенч. 
 
Криминалният сериал е германско- австрийска от 2019 г. 
 
В заснежените Алпи, на самата граница между Германия и Австрия, полицията намира труп на мъж. Изпратени на място са двама детективи - младата Ели Щокър от германска страна и уморения от работата си Винтер от австрийска.
 
Много скоро те откриват, че става въпрос за сериен убиец, който копае дълбоко в германската митология. А ловът води детективите към все по-мрачните дълбини на езичеството в Алпите. 
 
В сериала са замесени и Балканите: случаят през 2015 г. с 71 мигранти, намерени мъртви в хладилен камион, който бе изоставен край австрийска магистрала и в който участваха и българи, използвани като каналджии, се коментира и във филма. 
 
Повече няма да разказваме! Очаквайте и сезон -2.
Приятно гледане! 
 
Ето една платформа: 
  

Прочетено 231 пъти Последна промяна от Петък, 27 Март 2020 23:25
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…