All for Joomla All for Webmasters
Котката на Саймън
Най-влиятелната котка в света превзема и книжарниците.
 
С над шест милиона последователи „Котката на Саймън“ от карикатуриста Саймън Тофийлд е истински феномен. 
 
Няма съмнение, че котките управляват света. Дни след като компютърна игра с главен персонаж рижав котарак предизвика фурор сред геймърските среди, е време най-влиятелната котка в света, по-позната като Котката на Саймън, да се завърне триумфално. 
 
В книжарниците вече дебне „Котката на Саймън. Отвъд оградата“ от Саймън Тофийлд –  втората книга от поредицата с комикси, завладели сърцата на над шест милиона последователи в YouTube и вдъхновили 3 успешни филма на Disney и 2 мобилни игри. 
 
Това малко, но невероятно смешно издание ще ви напомни, че без значение дали говорим за сладко пухче, което живее в апартамент, или за корав уличен побойник – във всяка котка дреме истински тигър, готов да завладее нови територии. 
 
И да властва над онова мистериозно „Диво“, което се крие „отвъд оградата“.
Забавни, оригинални и неочаквани, комиксите на Саймън Тофийлд вадят на показ всички весели и комични моменти от това да се грижиш за котка. Особено когато в картината се намесят: 
 
●Прахосмукачка досадник;
●Социален и крайно дружелюбен паяк;
●Красива, но обсебваща мацорана; 
 
●Банда птички размирници;
●Съседският котарак;
●Твърде малка кутия; 
●Несъобразителна пеперуда...
 
И още много други знайни и незнайни участници в най-великия котешки филм, в който главна действаща роля по свое желание или точно обратното имат техните стопани. 
 
Защото, каквото и да твърдят, нашите космати приятели не могат без нас. Както и ние без тях.
Ако имате котка, в комиксите на карикатуриста Саймън Тофийлд ще откриете себе си и своя понякога сърцат, понякога свиреп домашен любимец.
 
Ако нямате, но мечтаете да се грижите за такава – ще разберете защо стопаните на котки предимно НЕ разхождат своите приятели спокойно на каишка в парка. Ако пък изобщо не харесвате котки...
 
Е, тази книга може и да промени мнението ви. Но дори и да не  го направи – поне със сигурност ще ви разплаче от смях. 
 
Защото „Котката на Саймън. Отвъд оградата“ от Саймън Тофийлд е перфектният подарък за ценителите на добрия хумор без значение техните животински пристрастия!
 
 

  .

 
 
 

 

Прочетено 236 пъти Последна промяна от Вторник, 23 Август 2022 19:27
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…