All for Joomla All for Webmasters
Интелигентни спални кабини са монтирани на Виенското летище
Италианският стартъп Zzzleepandgo е разработил интелигентни спални кабини с напълно оборудвано работно място и зона за отдих.
 
Новата услуга на летище Виена предоставя допълнителен комфорт за пътниците.
Пътниците на Терминал 3 на Виенското летище вече могат да наемат спални кабини от италианската стартъп компания Zzzleepandgo.
 
На терминала са монтирани общо 16 кабини с площ от 3 кв.м., където е осигурено удобно място за работа, почивка или нощувка. На това пространство е разположен кът за спане, както и с място за багаж и сгъваема маса.
 
Освен това всички кабини са оборудвани с електрически и USB контакти, безплатен WiFi и мултимедиен стрийминг плеър.
 
Всички кабини се почистват и дезинфекцират редовно, а гостите се настаняват в съответствие с антиепидемичните мерки, които се прилагат в Австрия.
 
Автоматична вентилационна система филтрира вирусите и бактериите във въздуха, разказва Ойроком-ПР,част от мрежата за международни връзки на Община Виена. 
 
Смарт кабините на Zzzleepandgo могат да бъдат резервирани за цял ден или за определени часове чрез уебсайта или на място.
 
Настаняването става бързо и лесно - гостите се регистрират директно във виртуална рецепция, използвайки модерен тъчпад, който разчита паспорта, кредитната карта и, ако е необходимо, сертификата за COVID-19. След това врата се отваря автоматично.
 
Цената за тази услуга е 9 евро на час, 48 евро за цяла нощ, като плащането се извършва при напускане. 
 
Университетски проект, който оперира вече на 16 международни летища 
Италианската стартъп компания Zzzleepandgo е основана през 2015 г. като студентски проект. Базирана в Италия, компанията проектира, произвежда и управлява високотехнологични спални кабини, които могат да бъдат използвани и на летищата.
 
През 2022 г. италианският стартъп ще оперира на 16 различни международни летища, като Виена, Милано-Малпенса, Венеция, Верона, Варшава-Модлин и Рио де Жанейро-Галеао, в девет държави.
 
Повече информация за Zzzleepandgo и опции за резервация можете да намерите на www.zzzleepandgo.com.
 
 
  .
 
 
 

 

Прочетено 304 пъти Последна промяна от Сряда, 26 Януари 2022 18:45
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…