All for Joomla All for Webmasters
Здрави с българските продукти на LL Medica

Здравето е в нашите ръце.

 

Продуктите, които LL Medica предлага, са разработени от екип от учени на Лонг Лайф Корпорация и са изцяло българска научна разработка.

 

Продуктите са създадени с иновационна технология, която  подпомага биохимичните процеси в човешкия организъм и води до регенерация и удължаване на живота. 

 

Само след триминутен тест се определя за всеки пациент, кои са подходящите продукти за него, а няколко месеца по-късно се прави моментен анализ на здравето и се определя как потребителят да продължи. 

 

Препаратите не се вземат за точно определени диагнози - напр. при диабет, лош холестерол или безсъние, а според здравния статут на човека те повлияват цялостно на здравето, променяйки положително биохимични показатели, които са в основата на живота и здравето. 

 

Може и сами да изберете  продукти от базисното или надграждащото здравето портфолио на компанията. Предлаганите препарати са на пазара след многобройни тестове и клинични изследвания, които са показали, че действат и са безопасни! 

 

Лонг Лайф Корпорация е българската иновативна компания, която предлага продукти за здраве, основани на модерна научно патентована формула.

 

Научният й колектив се състои от специалисти от България и Европа, чиято основна цел е създаване и производство от природни биологични чисти субстанции. 

 

Препаратите са изцяло българска научна разработка, а екипът, който работи по създаването им, има договори с Българската Академия на Науките (БАН) и с Медицинския факултет в Стара Загора.

 

Учените от компанията са част от международната научна общност и в продължение на 30 години разработват тези изпитани продукти. 

 

Капсулите на LL Medica са изцяло на биологична основа и са подходящи за възрастта от 18 до 65 плюс. 

 

Повече информация за продуктите можете да намерите на следния адрес:  

 
При интерес, моля свържете се директно с нашия представител в Австрия – тел.  
067762908309
 
PR статия
  .
 
 
 

 

Прочетено 548 пъти Последна промяна от Понеделник, 07 Март 2022 21:24
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…