All for Joomla All for Webmasters
Пълнолуние в Лъв, или отново небесен танц на планетите
Астропрогнозата е на Руслан Борисов- Азарей.
 
Осъзнато с Любов, надежди и желания.Вашето творческо вдъхновение ще даде плод. Това, което заченете ще се роди. Такива са семената, които ние посяваме при Пълнолунието в зодиакалния знак Лъв, което ще се състои на 28-ми януари, 2021 година в 21:17 часа. 
 
В размислите за приятелството ние ще осмислим и оценим стойността на стабилното и устойчиво другарство, защото на 24-ти януари, Слънцето и Сатурн се съединиха и дадоха тласък на своя едногодишен цикъл. 
 
На 28-ми януари в 18:17 часа, Венера и Плутон ще се слеят на небосклона и ще започне друг цикъл, който ще носи осъзнатост за природното богатство, като същевременно ще подсили нашето подсъзнателно разбиране за великата трансформираща сила на природата. 
 
На следващия ден Слънцето и Юпитер ще се слеят, за да запалят енергията на алтруизма, съчувствието, споделеното приятелство, закрилата и духовното единение. 
 
Всички тези небесни процеси ще се излеят в нашите молитви за добруване, здраве, споделена любов, здрави деца, надежди и копнежи, които ние хората претворяваме в творческо вдъхновение и закрила. 
 
Пълнолунието представлява опозиция на небесните светила. Тя ни дава възможност да търсим хармония, баланс и разбирателство в интимните ни отношения, в грижата за нашите деца, в проява на великия творчески импулс, който идва свише. 
 
Посейте своите семена на надежда, желания и любов. Отгледайте ги осъзнато. Втъкнете вълшебството на Любовта и всепроникващата Светлина, слизащи от небесната шир. Плод ще има! И то пребогат, преизобилен, стига да се поливан от вашата вяра и мъдрост. 
 
Ето какво ни разказва големият български етнограф Димитър Маринов (1848-1940): 
 
„Пълна свещ, пълна месечина се казва, когато месечината е пълен кръг. Това положение на месеца е възпято в песните с думите ясна месечина, в това си положение месецът е предмет на почитание и подбудител на всяко начинание. На пълна свещ се сеят ниви, садят се дървета, пресаждат се варива, градински зеленчуци, защото всичко посеяно, насадено, разсадено ще има плод, ще бъде пълно. 
 
На пълна свещ се правят и сватбите, защото на младоженците всичко ще върви на добре, на пълно, на сговор. 
На пълна свещ се начиня всичко, защото всичко върви на добре, на пълно и се свършва, ако е работа, път или търговия с успех, с придобив, благополучно. 
 
Когато някой види за пръв път пълна месечина, има тоя обичай, та си вади кесията с парите, почуква я и като гледа у месеца казва: „Как си пълна ти(месечината), така да е пълна кесията!” и вярва, че тогава кесията през целия тоя месец ще бъде пълна.” 
 
Използвайте символично думата „кесия” и нека тя бъде вашата потребност, която ще се напълни. Тя може да бъде вашата душа, сърце, ум, които ще се изпълнят със „златни” духовни добродетели, чувства или мисли. 
 
Напишете, пожелайте, надявайте се Доброто, Красивото и Божественото да изпълни вашата „кесия”. Нека пълнотата, която Слънцето изпраща, а Луната отразява, изпълни вашето ежедневие.
Азарей – Консултант Астролог
+ 359 898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov

 
 
 .
 
 
 

 

Прочетено 138 пъти Последна промяна от Вторник, 26 Януари 2021 15:10
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…