All for Joomla All for Webmasters
Мисията на богомилството във връзка с мисията на славянството
Боян Боев е един от най-приближените ученици на Беинса Дуно (Петър Дънов). Високо ерудиран и образован, той активно участва в дейността на Бялото Братство и има огромен принос в съхраняването и разпространението на Словото на Учителя. Написва тази книга по случай хиляда години от богомилството.
 
В човешката душа се крият още неразработени съкровища и когато им дадем възможност да се разкрият, ще стигнем до една култура, забележителна по красота, хармония и творчество.
 
Това е книга за мисията и окултната същност на богомилството, неговото разпространение, връзката му с Всемирното Братство, тласъкът, който това движение дава за осъществяването на духовните и културни революции в Европа.
 
Това е книга и за мисията на славянството. Богомилството е плът от плътта и кост от костта на славянството. То се корени в основните черти на славянския характер - извънредно голямата любов към независимост и острото чувство за нравственост.
 
Богомилството е движение, в което българската душа се издига и твори космополитни идеи.
Книгата е на пазара, благодарение на издателство ”Асеневци”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прочетено 924 пъти Последна промяна от Петък, 01 Март 2019 23:36
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…