All for Joomla All for Webmasters
Супермаркетите в Австрия вече ще затварят в 18 ч.
Големите търговски вериги монтираха плексигласови бариери на касите, за да предпазват служителите от заразяване.
Супермаркетите в Австрия вече ще затварят в 18 ч. Целта е да се намали стреса в работата на продавачи, доставчици и друг персонал, който  работи за населението по време на карантинните мерки.  
 
Големите търговски вериги монтираха плексигласови бариери на касите, за да предпазват служителите от заразяване. Масово касиерки и персоналът в хранителните магазинии са снабдени с предпазни маски, еднократни ръкавици и дезинфектанти. Монтирани са и табелки, които подканят клиентите да спазват дистанция. 
 
За обявените 2000 свободни позиции в REWE кандидатстваха 11 хил. души. От 15 март до 24 март 2020 г. безработните в алпийската република се увеличаха с 153 100 души, според данни на AMS.
 
Веригата Bioмагазини denn's Biomarkt в Австрия изпраща на своите клиенти заедно с електронния си бюлетин за актуалните промоции и най-важните съвети как да се предпазват от заразяване с COVID-19. 
 
Няма място за паника от увеличението на епидемията – 5 5 88 случая -(21 ч.). Новите случаи се дължат на повечето предварителни тестове, които се правят с цел ранно откриване на болестта. 
 
Отново припомняме отличителните симптоми на инфекционната болест COVID-19: температура, главоболие, болки в гърлото, отпадналост, мускулни болки. При напредване на заболяването се появяват трудности в дишането и пневмония.
 
Телефонът на който трябва да звъннете в Австрия е 1450. 
На тел. 01/ 500 4000 , а също и на телефон 142 можете да потърсите психологическа помощ.

Прочетено 949 пъти Последна промяна от Сряда, 25 Март 2020 23:02
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…