All for Joomla All for Webmasters
Д-р Тодор Тошков – отново в класацията на най-любимите лекари на Австрия за 2020
Класацията е на в. Куриер, в нея участват 1915 лекари. 
 
Българският очен лекар д-р Тодор Тошков отново е в класацията „Най-обичаните лекари” на Австрия за 2020 г. Тази класация е направена от вестник „Куриер”. В нея участват 1915 лекари, и половината от тях са отличени. 
 
Скалата на оценяването е била от 0 до 100, като най-добрите медици е трябвало да съберат от 90 точки нагоре. Те са били оценявани по листа на чакащи, доверие в лекаря, откритост, обясняване на здравословния статус, съвети, съчувствие към пациента, достъп до кабинетите за хора с увреждания и др.  
 
Д-р Тодор Тошков (46 г.) е роден в Пловдив. Завършил е медицина в MedUni Виена. Специализирал е очни болести в Англия и Германия. Работил е за кратко и във Военно-медицинска академия-София. Има частни кабинети във Виена и в Зайтенщетен. От 1989 г. с известни прекъсвания живее и работи в австрийската столица. 
 
Към д-р Тошков може да се обърнете при проблеми със зрението:  сухо око, глаукома, зависима от възрастта дегенерация на макулата, главоболие с неясен произход, диабет и много още. 
 
Това е трета класация, която д-р Тошков превзема с лекота. Две години поред българският офталмолог д-р Тодор Тошков  е включван сред Топ 10 на очните лекари във Виена, и още по-конкретно в Топ 5. Класацията е на най-голямата австрийска платформа за лекари DocFinder
 
За здравния сайт на българите в Австрия Sanus et Salvus д-р Тодор Тошков даде първото си интервю изобщо пред (българска) медия през 2018 г. Цялото интервю можете да прочетете ТУК:
 
За контакти:
 
Адрес:  1100 Виена, Kundratstraße 6 / 2, Top 5
Телефон: 01 / 890 84 82
 
Работно време:
Понеделник и вторник – 13.00-19.00
Сряда и четвъртък – 09.00-15.00

Прочетено 372 пъти Последна промяна от Понеделник, 03 Август 2020 19:29
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…