All for Joomla All for Webmasters
29- годишната Илиана отново се бори за живота си
Транплантираното момиче сега е с онкологична диагноза и се лекува отново в АКН-Виена.
 
Миналият юли Илиана Христова получи нов бял дроб в АКН-Виена след месеци на трудности и надежди. Малко след това обаче радостта й помрачена от новината за онкологично заболяване.
 
Лекарите й откриват тумор на дебелото черво. Последват нови операции ... разсейки в черния дроб. Онколози и трансплантолози от АКН-Виена заедно изработват плана за лечението й. 
 
Оттогава младата жена е на химиотерапия. Досега са й направени 10 вливания, предстоят още четири, разказа за Sanus et Salvus.com майка й Галина Христова, която е неотлъчно до нея във Виена.
 
След приключване на целия курс по химиотерапия на Илиана ще й бъде направен повторен скенер, за да се видят резултатите. Вливанията вървят по план, младата жена се чувства добре, макар, че в определени дни трудно понася лечението.
 
Химиотерапиите са агресивни и след второто вливане тя получава перфорация на червата. Налагат се две животоспасяващи операции една след друга.  Илиана Христова се възстановява и от тях, и сега се чувства добре. 
 
Всеки ден във Виена, когато не е на химиотерапия, тя извървява по 5-6 км, за да поддържа белия си дроб. Илиана не ползва обществен транспорт не само заради епидемията от коронавирус, но и заради отслабения си имунитет. 
 
Семейството живее на минутки път от Виенската университетска болница и престоят им в австрийската столица е доста скъп: за квартира и лекарства им трябва всеки месец по 2000 евро. 
 
Илиана Христова и нейното семейство са убедени, че ще спечелят и тази битка за живот и отправят апел и благодарност на всеки, който желае да помогне на младата жена по следната сметка, която е ползвана досега.  
 
Банка ДСК
IBAN BG58STSA93000019057800 
BIC STSABGSF 
Илияна Владимирова Христова
 
и 
paypal.me/borbazadah 
Илияна Владимирова Христова
 
Нейните приятели от Варна също се организираха във ФБ група, за да помогнат. Повече можете да научите ТУК:
 
 
   

Прочетено 485 пъти Последна промяна от Събота, 11 Юли 2020 14:00
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…