All for Joomla All for Webmasters
Цялата Вселена е вибрация, ние - също

Миглена Костова от Виена за работата на чакрите, енергийните блокажи, рейки методът и силата на енергийното лечение.


Вместо визитка: Миглена Костова е регресионен терапевт, енергиен лечител, спиртуален майстер. 

 

Знаете ли, че по голямата част от хората използват само 4-5 % от капацитета на своите чакри, а хора, които се занимават постоянно с лечебни и енергийни практики, могат да достигнат до 20-30% от техните възможности. 

 

Основният смисъл на чакрите е, че дават енергия на физическото ни тяло.Те са разположени до основни нервно - съдови сплитове и ендокринни жлези на човека и енергията се разпределя чрез тях до всички органи, системи и всяка клетка от физическото тяло. Ако чакрите не работят, и физическото тяло спира да функционира. 

 

И чакрите са като всяко друго нещо в тялото ни...за да са развити е нужно да ги тренираме...упражняваме...така както е и с нашите мускули...Ако ги тренираме, те ще са силни и ще оказват влияние естествено на цялото ни тяло. 

 

Дали да изберем високи вибрации, които водят към благоденствие, здраве и просперитет или ниски и тежки, които ще привличат в живота ни трудни моменти и неприятни житейски ситуации, зависи изключително и само от вас. Когато вибрациите ви се повишават, ситуациите също се подобряват. 

 

Цялата Вселена е вибрация. Вие влизате във взаимодействие с това, което забелязвате или това, към което вибрирате. Ако вибрирате към несправедливост и омраза, с такива неща ще се сблъсквате по пътя си на всяка крачка. Несъмнено ще си мислите, че животът е тежък и че всеки е срещу вас. За да промените своя свят, трябва да промените вибрациите си.

 

Някой от вас задавал ли си е въпросите:„Кое във Вселената, кое в живота около нас е с най-високи вибрации? Коя е най великата творяща сила? Коя е силата, която създава в нас най - високи вибрации? Коя е силата, която изгражда нашите взаимоотношения, нашият живот?“ 

 

Това е Любовта….любовта, която е във всеки от нас, божията частица, която носим, защото Бог е Любов. От нас зависи колко от нея да използваме и да подобряваме живота си…колко от нея да раздаваме. Един от вселенските закони гласи, че каквото даваме, това и получаваме. 

 

Рейки е метод за лечение с помощта Космическа Енергия на Астрала, която се предава от Мастера, посредством полагане на ръце. Предаването на енергията Рейки на хората през тялото не можем да създаде никакви проблеми нито на вас, нито на вашите пациенти. 

 

Универсалната Космическа Енергия на Астрала може да бъде линейна (Фам Рей), достъпна за всички още от първия ден на обучението, или турбулентна (Та Рей), с която Мастерът работи на високите нива.

 

Мастерът не създава енергията сам, а се явява нейн посредник – посредник между Първоизточника и пациента, нуждаещ се от помощ. Енергията Рейки прониква във всяка клетка на тялото и в резултат  от нейната работа, тялото се изпълва с жизнена енергия, която дава изцеление. 

 

На Астрален план са два вида  – линейна и турболентна. 

 

Линейната енергия е организирана в лечебна система и тя се нарича Рейки система. Разбира се, Рейки не е единствената, която ползва линейната енергия, има и други, като Тай Чи, Ци Гун, Фалун Гонг и други, но Рейки е най-завършената и цялостна система за самолечение и лечение на други хора. 

 

Турболентната енергия е по-близка до менталния план и е достъпна на хората от така наречената Нова
Генерация. Това означава, че може да се канализира, ако човек е преминал специална астрална трансформация. При нея се формират нови астрални центрове, именно за да се ползва тази енергия.
Прана, биоенергия и електромагнитна енергия. 

 

На физически план различаваме три вида енергии:
Прана – жизнената енергия, която ние приемаме със своето дишане. Тя формира нашата аура, тъй като излъчва светлина. Колкото повече прана имаме в клетките си, толкова по-ярка е аурата ни.
Биоенергия – енергията, която се формира чрез метаболитните процеси в организма и се отделя като топлина.
Електромагнитна енергия – тя се получава от движението на органите и течностите в организма. 

 

Физиологични причини за болестите
В тази група попадат всички елементи, касаещи нашата физиология. Тук са генетичните заболявания; вродените заболяванияа, а също и правилния начин на живот- хранене, двигателен и дихателен режим, сексуална енергия и др. 

 

Психоемоционални причини за болестите
Тук се включват всички заболявания, които са в резултат на нашите емоции. В тази
група е стресовият начин на живот; начин на мислене, целият спектър от негативни преживявания и емоции. Ето някои от емоциите в този спектър, които са най- чести – вина, обида, тревожност, страх и т.н. 

 

Тези две големи групи причини не позволяват енергийните потоци в тялото ни да се движат правилно и предизвикват блокажи на различни нива. Блокажите от своя страна се явяват причина за недостиг на енергия в определени органи или системи в тялото ни и те започват да боледуват. 

 

Енергийните практики са единна система, която изгражда такова отношение към вас самите и към заобикалящия свят, което позволява и със себе си и със света да започнете да творите чудеса. Това е наистина вълшебство в живота, енергийните практики превръщат дните в приказката, която сте искали да видите в реалността си. 

 

Ако състоянието ни е мрачно и хаотично, а това е състоянието на повечето хора, съзнание, в което постоянно се оплакват, зле им е, считат света жесток и несправедлив, непрекъснато трябва с нещо да се борят, да преодоляват, то ние не сме в нормално състояние.

 

Нормалното състояние е такова, че всичко е прекрасно и това не е позиция на изкривяване на реалността, действително светът е прекрасен и въпросът е в това, каква форма от това прекрасно ние искаме да изживеем. Наслаждавайки се да приемаме страдание или наслаждавайки да приемаме блага, изборът е наш и е абсолютно разумен. 

 

Енергийните практики позволяват да се повдигнете до състояние на хармония, на любов към целия свят и от тази позиция да правите избор, но избор, базиращ се на вашите желания, предпочитания, а не от позицията на принуда и безизходност.

 

Когато започнете да действате от позицията на любовта, се оказва, че в този свят има много точки на въздействие, които са станали достъпни и благодарение на това, вие можете да преобърнете всяка една ситуация и тя да тръгне в друга посока. Оказва се, че всичко ви става достъпно, достъпна става помощта на другите, помощта към себе си. 

 

На практика всичко можем да променим в живота си благодарение на енергийните практики. Отношенията, потребностите, способностите, състоянието си, всичко, във всички сфери на живота. Някои ще кажат, какво, и дълговете ли ще си върна с това знание? Ще можете! 

 

Когато човек се потопи във вълшебството на божествената енергия, той успява да отработи своите блокажи много бързо, буквално пред очите му светът започва да се променя, той сякаш става по-ярък и красив.

 

Започва да открива, че може да се справи с всякакви ситуации, може да подобри здравето си, взаимоотношенията си, финансовото си състояние, личната си реализация, семейните си връзки.

 

Овладяването на енергията, това е чистата божествена енергия на безусловната любов, разделя живота на две части, частта, в която човек не е имал този ресурс и е страдал и оплаквал и етапа на щастлив, здрав и реализиран човек, живеещ в изобилие.

 

Човек преминава в съвършено друго състояние на съзнанието, възприемане на реалността, света, фактически човек се ражда, ражда се като личност. Той престава да зависи от биологическите си програми и става проводник на своите духовни програми. 

 

Колко време ви е нужно за такава трансформация, всеки я постига със собствени темпове. Важното е да започне, след това картината започва да се прояснава, човек сам подрежда пъзела на живота си и постига резултатите, които желае или е готов да постигне. Всичко зависи от вас самите и от това какво искате да правите с живота си. 

 

С енергийно лечение можете да подобрите здравето и качеството си на живот; подмладите всички функционални органи и системи на клетъчно ниво; придобиете способността за управление на собствените си емоции (изчистване на причините водещи до болести), да изградите стабилна ценностна система, защитаваща от външни манипулации.

 

Можете да постигнете тотална промяна в начина на мислене и нагласата към света, придобиете успешност, увереност и осмисляне на живота от друг ъгъл; да откриете огромния потенциал, който носите в себе си. 

 

Eнергийно лечение се препоръчва още при ниско кръвно налягане, световъртеж, слаби ръце и крака, както и при липса на енергия, на воля и бягство от вземане на решения, лоша памет, чувство на слабост, страхове.

 

А също и при нощно изпотяване или липса на пот, треска, мускулна слабост и крампи в краката, слаби стъпала, коремни колики, подуване на корема, запек или диария, подпухналост, задържане на вода (оток), често уриниране, възпаление на бъбреците, хемороиди, инфекции на пикочните пътища. 

 

Подходящо е още при болка, подуване, изкълчване на вътрешния глезен, слабост, умора, летаргия, сънливост, безсъние, тежест в крайниците, сексуална апатия, импотентност, свръхвъзбуда, както и при стряскане, безпокойство, раздразнителност, депресия, тъга. задържане на урина, често уриниране, цистит, проблеми с простатата, при възпалено гърло, ларингит, дисфункция на щитовидната жлеза, сърбеж,болка в очите, а също и при бронхит, Ковид-19 или грип. 

 

За контакти:

Тел: + 43 699 10 53 27 41

Имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Меги Арт-Декор и Картини/MeggiArt-Bildern und Dekor,

Енергийна лечебница и регресионна терапия


 
 
Прочетено 270 пъти Последна промяна от Четвъртък, 01 Декември 2022 12:45
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…